Ontspanningsmassage

Massage Den haagBij een ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van zachte strelingen en wrijvingen over de huid. De massage kan toegepast worden op het gehele lichaam, maar ook op één lichaamsdeel. Hierbij kunt u denken aan de rug, nek, schouders, benen of armen.

Een ontspanningsmassage is bedoeld om te ontspannen. Door de massage en de sfeer er omheen ontspannen niet alleen de spieren maar ook de geest zal zich ontspannen. Je bent even weg uit de sfeer van alledag.

30 minuten €25,-
60 minuten €40,-

 

Sportmassage

Massage Den haagMassage helpt spieren sneller te normaliseren na inspanning door bevorderen van de afvoer van vocht en afvalstoffen en het verminderen van de spierspanning. Daardoor kunnen spieren zich gemakkelijker en sneller herstellen en voorbereiden op de volgende inspanning.

Door middel van een sportmassage kunnen ook onregelmatigheden in de spier zoals littekenweefsel, verklevingen en spierknopen soepel worden gemaakt, zodat ze minder snel het beginpunt van nieuw blessureleed zullen zijn.

60 minuten €45,-

 

Dieptewerking Massage met Pulseer apparaat

Massage Den HaagDe massage met een pulseer apparaat is een massage met een dieptewerking, doordat de warme kruiden helend werken tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen.

De massage activeert ook de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop en doorbloeding.  Bloedvaten zetten uit door de warmte, de huid wordt beter doorbloed en afvalstoffen worden versneld afgevoerd. Met het met Pulseer apparaat kan je pulseren voor intense massages.

30 minuten €30,-
60 minuten €50,-

 

Heilzame Olie Massage

Massage Den HaagDe heerlijk geurende oliën maken een massage extra aangenaam. De Heilzame olie wordt makkelijk opgenomen en voedt de huid met vitamines en mineralen.

Aan de Heilzame olie zijn uitsluitend etherische oliën toegevoegd. Deze worden al duizenden jaren gebruikt wegens hun heilzame werking. Zowel fysiek als mentaal ondersteunen en stimuleren ze het zelfgenezend vermogen van de mens. De Heilzame olie is voor elk huidtype: van babyhuid tot rijpere huid.

30 minuten €30,-
60 minuten €50,-

 

Cupping Behandeling

Massage Den HaagVoor mensen met echte pijn plekken hebben wij een vacuum behandeling.(Cupping) Hierbij wordt op de pijnplek een glazen stolp geplaatst. Deze wordt vaccuum gezogen, waardoor de huid omhoog wordt getrokken.

Hierdoor worden de bloedvaten als het ware opgerekt waardoor er een enorme doorbloeding ontstaat. De pijn is daarna praktisch direct verdwenen. Eenvoudig maar heel doeltreffend.

Per behandeling €25,-

 

Guasha Behandeling

Massage Den HaagGuasha behandeling is een massagevorm met een diepe werking op huid, spieren, bindweefsel, meridianen en reflexzones. Het is daarom een super effectieve therapie voor hardnekkige en langdurige klachten.

Tijdens de behandeling kan de huid rood worden (rode puntjes). Dit betekent dat er zich op deze plek blokkades (afvalstoffen) bevinden. Na een aantal dagen verdwijnt de roodheid en zijn de afvalstoffen afgevoerd uit het lichaam.

Per behandeling €25,-