Led Lichttherapie

Bij Super Shu wordt LED lichttherapie ingezet om de huid mooier te maken. LED is wel licht maar behoort niet tot de lasers of IPL en geeft geen warmte af.
Een LED-apparaat zendt lichtgolven uit die oppervlakkig of dieper de huid doordringen. Het kan een oplossing zijn bij de behandeling van acne of kan worden gebruikt om de algemene conditie van de huid te verbeteren, zoals het verminderen van rimpeltjes en oneffenheden. Het is bekend dat Led lichttherapie effect kan hebben, maar alles staat of valt met de lichtsterkte die de LED-lamp afgeeft.

Licht therapie led Den Haag Super Shu

GezichtsverzorgingDuur behandelingPrijs 
Gezichtsverzorging Normaal€40,-
Gezichtsverzorging Speciaal€50,-
Reinigingsmasker, Thermische spray, koude spray45 Minuten€30,-
Reinigingsmasker, wenkbrauwen, LED-verlichting90 Minuten€50,-
Reiniging, hete spray, koude spray, gezichtsmasker, lichaamsmassage60 Minuten€48,-
Reinigings-Maskerende LED-verlichting40 Minuten€30,-
Schoonmaak doei-masker LED-licht50 Minuten€40,-
Zoutbad60 Minuten€60,-

Wimperextensions

Met wimperextensions worden de wimperhaartjes aan je natuurlijke wimpers met een speciale lijm vastgemaakt, afhankelijk van de vormen en soorten van de wimperextensions. Dus jouw eigen wimpers zullen verlengd worden, waardoor je langere, vollere en mooiere wimpers zult krijgen. Met wimperextensions zal je hierdoor een prachtige, natuurlijke en stralende look geven.
Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-up sessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: altijd blijf je er met je lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien.

Wimperextensions Super Shu Den Haag

Wimperextensions PrijsActie
Wimperextensions€80,-€30,-

Epileren

Wenkbrauwen zijn een heel bepalend onderdeel van je gezicht en het is daarom heel belangrijk om ze op de juiste manier en in de juiste vorm te epileren. Een goed geëpileerde wenkbrauw kan het karakter en de uitdrukking van je gezicht er heel anders uit laten zien.

Epileren met touw houdt in dat de wenkbrauwen of gezichtshaar geëpileerd wordt volgens traditionele ontharingsmethode met draad. Geheel aangepast aan uw gezichtsvorm en uitdrukking. Goed gestyled wenkbrauwen geven expressie aan uw gezicht en maken vermoeide ogen levendig.

Epileren Super Shu Den Haag

Epileren Prijs
Wenkbrauw epileren met Pincet€7,-
Gezichtshaar epileren met touw€25,-